Mart Ayı... Canlı

02 Mart – Kim Ki O
Ekin Sanaç ve Berna Göl’ün kurduğu bir synth / bass ikilisi olan Kim Ki O, Eskişehir’den, Ankara’ya oradan İsveç ve Hollanda’ya uzananan konserlerinden sonra harmonium da kullanacakları özel düzenleriyle ikinci kez Ay Palas’ta...
http://www.kimkio.org/
http://www.myspace.com/kimkio

09 Mart – Ekin Fil
Proudpilot’ın vokalisti Ekin Fil, loş sesinin hakimiyetinde, narin gürültüler arasında yeşeren şarkılarını bir süredir Gökhan Yok ve Pınar Süt işbirliği ile bir grup olarak sahneye taşıyor.
http://www.ekinfil.com/
http://www.myspace.com/ekinfilbil

16 Mart – Ricochet
90’ların sonunda bir araya gelen 5 kişilik ekip, Geist im Glas ve Kaluza olarak çeşitli evrimler geçirdikten sonra orijinal kadrosuyla tekrar iş başında... Her an paramparça olup boşluğa savrulacak gibi duran parçalarını kendine özgü melodik sicimleriyle birarada tutan Ricochet, dinleyeni kaybolmanın sınırlarında gezdiriyor.
http://www.wericochet.com

23 Mart – Oak
2005 yılında Ay Palas’ta sakin ve sıcak şarkılarını Oak olarak sunan J. Hakan Dedeoğlu’na, klavyede Ekin Sanaç ve gitarda Mikail Çınar’ın katılımıyla Oak tam bir grup oldu.
http://www.gingerandoak.com/
http://www.myspace.com/oakofistanbul

30 Mart – Proudpilot
Vokal, klavye, bas ve davul’un içgüdüsel bir birlikteliği olan Proudpilot'ın müziği, köksüzlüğü agressif tema ve ritm döngüleri ile rock müziğin alt
türlerine yakın duruyor. 2000 yılından beri beraber olan Proudpilot ekibinin Mart ayında ilk albümleri yayınlanıyor.
http://www.proudpilot.com
http://www.myspace.com/proudpilot